KHAOSAAN ROAD THAI STREET FOOD

KHAOSAAN ROAD THAI STREET FOOD Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 119 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Khaosaan Road Thai Street Food. Meer weten? Ontdek meer

9 jun 2022 om 9:57 Eten was oké. Bij bezorging nadrukkelijk aangegeven om bestek te leveren i.v.m. een verhuizing, dit is niet gebeurt. Fijn als er ook aandacht is voor dergelijke verzoeken.
26 mei 2022 om 22:54 De bestelling was niet compleet. 3Thaise bier ontbrak, kreeg wel 3 extra bakjes Thaise Mie. Twee bakjes met soepjes waren vrijwel volledig leeggelopen.
18 apr 2022 om 22:09 Lekker eten, net als altijd, en op tijd geleverd
18 apr 2022 om 21:49 Eten was best lekker, behalve dan de kipsaté. Leek prefab, niet geroosterd en waterige pindasaus. Porties niet heel groot. Gebakken rijst was meerprijs niet waard. Positief was de smaak van overige gerechten en knapperige groenten en tofu.
13 apr 2022 om 17:22 The soup and food I ordered was amazing! It had just the right amount of spicy flavor without overpowering the dish! I would definitely order from here again! My food was delivered for the time I requested! Great service!
4 apr 2022 om 7:36 Top!
17 feb 2022 om 8:33 Geweldig, is now one of my favourite takeaways in town!
14 feb 2022 om 19:34 Top!
16 jan 2022 om 17:56 What a shame that despite the positive reviews on google, the food was disappointing and clearly not freshly made. We had to throw out the salad and soup (different than wat we ordered btw). Avoid. Avoid.
1 jan 2022 om 21:47 Eten was niet lekker en lijkt niet op Thais eten en verkeerde recept!! Zonder voor geld plus ik ben zelf ook Thais
16 nov 2021 om 21:12 Dit keer slecht eten.Salade was veels te pittig.Zo pittig dat het niet te eten was.En we houden van pittig eten hoor.Maar dit was too much!Totaal niet licht pikant!Mix snack:loempia geen smaak,viskoek heel erg klein, andere 2 hapjes goed van smaak.
12 nov 2021 om 2:56 Eerste keer besteld, eten was goed op smaak en lekker vers! Blote bezorging ook, zeker voor herhaling vatbaar!