KHAOSAAN ROAD THAI STREET FOOD

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 128 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Khaosaan Road Thai Street Food. Meer weten? Ontdek meer

26 aug 2022 om 21:12 Eten ok, jammer dat er gepaneerde vis in de curry zat. Snelle en vriendelijke bezorging
21 aug 2022 om 18:35 Smakeloos en totaal niet Thais. Wel enorm snelle en vriendelijke bezorging!
31 jul 2022 om 12:59 Prima, smakelijk eten. Porties wat klein.
10 jul 2022 om 21:14 Teleurstelling dat er maar 2 garnaaltjes in de soep zaten en kool.
9 jun 2022 om 9:57 Eten was oké. Bij bezorging nadrukkelijk aangegeven om bestek te leveren i.v.m. een verhuizing, dit is niet gebeurt. Fijn als er ook aandacht is voor dergelijke verzoeken.
26 mei 2022 om 22:54 De bestelling was niet compleet. 3Thaise bier ontbrak, kreeg wel 3 extra bakjes Thaise Mie. Twee bakjes met soepjes waren vrijwel volledig leeggelopen.
18 apr 2022 om 22:09 Lekker eten, net als altijd, en op tijd geleverd
18 apr 2022 om 21:49 Eten was best lekker, behalve dan de kipsaté. Leek prefab, niet geroosterd en waterige pindasaus. Porties niet heel groot. Gebakken rijst was meerprijs niet waard. Positief was de smaak van overige gerechten en knapperige groenten en tofu.
13 apr 2022 om 17:22 The soup and food I ordered was amazing! It had just the right amount of spicy flavor without overpowering the dish! I would definitely order from here again! My food was delivered for the time I requested! Great service!
4 apr 2022 om 7:36 Top!
17 feb 2022 om 8:33 Geweldig, is now one of my favourite takeaways in town!
14 feb 2022 om 19:34 Top!