KHAOSAAN ROAD THAI STREET FOOD

Recentebeoordeling


4 sterren uit 190 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Khaosaan Road Thai Street Food. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2024 om 23:59 Zalig vers, goed Thais eten Altijd weer een pleasure
9 mei 2024 om 16:34 The tast of phadthai is bland taste not that good tast and beef Krapoa is too much sweet black sause.
6 mei 2024 om 20:40 De groene curry was heerlijk, het zou licht pittig zijn maar voor deze Nederlandse iets te scherp. Toch heerlijk gegeten….. Het werd snel bezorgd en het eten was goed heet. Smakelijk, ik zal nog wel eens bestellen!
3 apr 2024 om 2:11 Curry was koud en smaak viel enorm tegen. Jammer.
2 apr 2024 om 15:17 Eten was heerlijk, lekker pittig, en rijk bedeeld (wel extra's genomen). Bezorging is vaak sneller, maar gisteren was het wel Pasen.
26 mrt 2024 om 9:49 er was geen andere smaak aan de panang-curry dan heet. het was gewoon pittig - ik proefde nauwelijks iets anders. zou het niet aanbevelen.
20 feb 2024 om 10:44 Super lekker, goed warm en op tijd bezorgd
4 feb 2024 om 12:34 Prijs kwaliteit verhouding klopt niet. Was heel erg pittig en ik houd van pittig, maar dit was meer dan een beetje. We proefde hierdoor bijna niets meer en het waren hele kleine porties. Ik zou er niet nog eens bestellen.
14 jan 2024 om 18:06 Het duurde ruim twee uur voordat de bestelling werd geleverd. Telefonisch contact met het restaurant gaf geen duidelijkheid.
5 jan 2024 om 22:02 Best Thai in the Hague
1 jan 2024 om 20:41 Delicious! Was still warm and the perfect portion! Enough For two even
11 dec 2023 om 19:33 Heerlijk gegeten! Som tam salade en rode curry met garnalen besteld. Eten was overheerlijk, vers en kwam heel snel. Zeker een aanraders!